Keresztúr Piac névjegy

Címkék

Ingyenes apróhirdetés a KeresztúrPiac oldalon!

2010.07.20. 13:14 Keresztúr Piac

Apróhirdetés - XVII.  kerületÚj ingyenes a szolgáltatással bővült oldalunk. A hírek, információk és események olvasgatása mellett már apróhirdetést is adhatsz fel a Keresztúr Piac - Apróhirdetések menüpont alatt. Jó hír, hogy ezen szolgáltatás igénybevételéhez nem kell regisztrációs lapot kitöltened és visszaigazoló levélre várnod, hogy megerősítsd regisztrációdat. Itt INGYENESEN és REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL tudsz gyorsan, egyszerűen apróhirdetést feladni. Ezen kívül hiretésedhez képet is tudsz csatolni, így színesebbé teheted hirdetésedet. A hirdetési felületet főleg olyan hirdetőknek ajánlom, akik a XVII. kerülethez tudják kötni hirdetésüket. Arra gondolok, hogy ha valaki munkát keres a kerületben vagy környékén, esetleg munkát kínál akkor egy ilyen apróhirdetési felületen nagyobb eséllyel talál kerülethez köthető hirdetést. De ilyen hirdetés lehet az ingatlan, vagy valamilyen szolgáltatást kínáló vagy kereső apró is.

A legutóbbi hirdetéseket a főoldalon is elhelyezzük!


 

1 komment

Címkék: hirdetés ingyen apróhirdetés apró keresztúr xvii.

A bejegyzés trackback címe:

https://kereszturpiac.blog.hu/api/trackback/id/tr952163551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Üdv!
Valóban nagyon jó az apróhirdetési felület. Teljesen ingyenes , és egy perc alatt tudtam feladni hírdetést. Még regisztrálni sem kellett.
süti beállítások módosítása